Om oss

Chefer I Ledare I Specialister

Om Constatera

Vi hjälper företag och organisationer att tillsätta chefer, ledare och specialister.

Vi jobbar med permanenta lösningar genom våra rekryteringstjänster och temporära lösningar via interim management.

Constatera är ett rekryteringsföretag i boutique format vilket betyder att vi:

  • prioriterar kvalitet och långsiktiga relationer med Kunder och Kandidater före tillväxt
  • har ett personligt och professionellt anslag i relationen med våra Kunder och Kandidater
  • håller oss uppdaterade kring trender och utveckling på arbetsmarknaden i syfte att göra bästa möjliga matchningar i våra rekryteringsuppdrag
  • har gedigen erfarenhet av hantverket rekrytering och interim management
  • har egen erfarenhet av rollen som VD, chef, ledare och specialist
  • ansvarig rekryteringskonsult gör alla moment själv – ger maximal kontroll över processen
  • har integritet, hög tillgänglighet och passion för service
  • agerar rådgivande i uppdragen
  • har väl fungerande och aktiva nätverk
  • har digitala och GDPR-godkända processer

Detta i kombination med en ödmjukhet inför att varje process är unik gör Constatera till en professionell partner inom kompetensförsörjning.

Vi som driver Constatera har egen operativ erfarenhet av företagsledning inom tjänstesektorn. Både i noterade och onoterade bolag.

Constatera är auktoriserat via ALMEGA/Kompetensföretagen och är knutna till kollektivavtal. Läs mer här: https://www.kompetensforetagen.se/tryggakompetensen/

Constatera grundades 2010.

Personuppgifter hanteras i enlighet med Constateras GDPR-policy. Läs nedan.

 

Constatera rekrytering executive search interim & management Peter
Constatera rekrytering executive search interim & management Peter

Om Peter

Peter har sedan 1999 arbetet inom rekryterings- och bemanningsbranschen i flera exekutiva befattningar. Bland annat som VD för Proffice Aviation, tidigare helägt dotterbolag inom Proffice-koncernen med fokus inom flygindustrin. VD/Koncernchef i det noterade nischbolaget Resursbemanning med fokus på IT och Ekonomi/finans. Peter har även arbetat inom Manpower group i roller som Försäljningschef, Affärsutvecklingschef och PMO-chef. Peter är sedan 2013 VD/Partner i Constatera.

Peter har en MSc. BA från det Internationella Ekonomprogrammet, Linköpings Universitet. Utbildningen genomfördes både i Sverige och Spanien på svenska, engelska och spanska. Kombinationen av en internationell akademisk utbildning, egen operativ erfarenhet som VD i både noterad och onoterade företag har format Peter till en engagerad rekryteringskonsult med god operationell förståelse och ödmjukhet för ledarskapets komplexa vardag.

Här hittar ni mig på LinkedIn: Peter Palmqvist

Constatera rekrytering executive search interim & management Lotta
Constatera rekrytering executive search interim & management Lotta

Om Lotta

Lotta har 25 års erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen både som specialist, ledare och chef. Lotta har under 15 års tid varit anställd inom Manpower och Proffice och där varit en del av deras executive-grupper som arbetar med uppdrag på senior-, specialist- och ledarnivå. 2010 tog Lotta initiativet till Constatera och arbetar sedan dess i bolaget som Senior Rekryteringskonsult och Delägare/Partner.

Lotta tillbringade 5 år i USA och har en Bachelor of Science in Hotel Administration från University of Las Vegas Nevada. Lotta har en bakgrund som tennisspelare på junior elitnivå i Sverige och på universitetsnivå i USA. Hennes akademiska och idrottsliga bakgrund i kombination med 25 års erfarenhet av rekrytering på senior nivå har format Lotta till en professionell, målinriktad och mycket engagerad rekryteringskonsult.

Här hittar ni mig på LinkedIn: Lotta Belfrage Palmqvist